Fiscaal en juridisch advies

Fiscaal Advies

Belastingplanning

Wij helpen u bij het plannen en optimaliseren van uw bedrijfsstructuur, uitgaven en inkomsten om de belastingdruk te minimaliseren.

Omzetbelasting

Onze fiscale experts adviseren u over de BTW-regelgeving en ontzorgen u bij het correct indienen van de vereiste belastingaangiften.

Overige belastingaangiften

Wij kunnen u verder ontzorgen met het indienen van de aangiftes dividendbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Fiscale controles en geschillen

Indien u geconfronteerd wordt met een fiscale controle of geschil, staan we u bij en zorgen we voor een professionele vertegenwoordiging.

Juridisch Advies

Oprichten van een bedrijf

Wij begeleiden u bij het kiezen en oprichten van de juiste juridische structuur voor uw onderneming. Uit de mogelijkheden bestaan onder andere het oprichten van besloten vennootschappen (BV), naamloze vennootschappen (NV) , stichting administratiekantoren (STAK) en naar buitenlands recht opgerichte ondernemingen zoals de BVBA en GmbH.

Contracten en overeenkomsten

Onze team van juridische experts helpt u bij het opstellen en beoordelen van contracten, algemene voorwaarden, huurovereenkomsten, arbeidsovereenkomsten en andere juridische documenten.

Intellectueel eigendom

Wij adviseren u over de bescherming van uw intellectueel eigendom (IE) zoals merkrechten, auteursrechten en octrooien. Tevens kunnen wij u ontzorgen bij de registratie van uw IE.

Juridische geschillen

In het geval van geschillen, bieden wij u deskundig advies en vertegenwoordigen we uw belangen bij gerechtelijke procedures.

Vraag offerte aan

Bel ons

Sluisweg 200
5237 MZ ‘s-Hertogenbosch
Open kaart